Over ons

Historiek van GM Derde

Het begin

gm-derde-dakwerken-bouwwerken-logoIn 1991 richt Geert Derde een eenmanszaak op onder de naam Algemene Dakwerken Geert Derde op het adres Margote 100 te Wichelen.

Samen met Christine, zijn echtgenote, die alle administratie en telefonische klantencontacten voor haar rekening neemt, timmeren ze aan hun succes.

Twee jaar later (1993) wordt  Algemene Dakwerken Geert Derde, BVBA Dakwerken Geert Derde. Na vier jaar (1997) verhuist het bedrijf naar het huidige adres, Bohemen 101c te Wichelen.

Groei

Het bedrijf blijft succesvol groeien. In 2011, na het behalen van het diploma Bachelor Bouwkunde volgt Michiel Derde, zoon van Geert en Christine, een opleiding binnen het bedrijf.

Omwille van het voortdurend evolueren van de technieken blijft ook Geert zich ondertussen voortdurend bijscholen. Hij behaalt verschillende bijkomende getuigschriften: plat dak specialist (grote onderscheiding) en hellend dak specialist (grootste onderscheiding) bij de Vlaamse Ingenieurskamer.

Ook de werknemers worden voortdurend bijgeschoold inzake veiligheid, technieken edm. Als lid van het technisch comité van het WTCB (Wetenschappelijk Technisch Centrum Bouwbedrijf) werkt Geert ook mee aan de allernieuwste richtlijnen op het gebied van dakwerken.

Opvolging verzekerd

Dakwerken GM Derde Geert en MichielIn 2013 stapt Michiel mee in de zaak als mede-zaakvoerder. Samen met Geert en drie ervaren dakwerkers vormen ze een gedreven team, dat uitstekend op elkaar ingespeeld is.

Innovatie

Op 1 januari 2015 wordt de firma GM Derde BVBA boven de doopvont gehouden.

Deze firma neemt de activiteiten van Dakwerken Geert Derde over en wordt geleid door vader en zoon. Hierdoor is het bedrijf klaar voor de toekomst.

Het team wordt opnieuw versterkt, ditmaal met 2 metselaars. Het hechte team van dakwerkers en metselaars realiseert nu ook innoverende totaalprojecten, BEN woningen (Bijna Energie Neutrale woningen), die nu ook te koop worden aangeboden.

Kom je hier graag nog wat meer over te weten? Roof belgium kwam ons in 2018 interviewen. Roof Belgium_2017-5_BEN woning