2de Kijkdag

Kijkdag zaterdag 27 april 2019

Kijkdag 17/03/2019 was een succes Benovatie woning Sint Lievens Houtem verkocht

1) 2 instapklare appartementen

Adres: Polydoor De Paepestraat 22, Aalst
Kijkdag: zaterdag 27 april 2019
Te bezichtigen tussen: 10u – 12u30

E-peil gelijkvloers: 15
E-peil eerste verdiep: 14

Contacteer ons alvast bij interesse in deze woning »

Het appartement is gelegen in een appartementsblok van 3 eenheden in een residentiële buurt, op wandelafstand van het centrum en O.L.V ziekenhuis van Aalst. Deze zeer ruime nieuwbouwappartementen zijn afgewerkt met duurzame en kwalitatieve materialen en zijn volledig instapklaar.

Bij de appartementen hoort ook een gemeenschappelijke collectieve berging die voorzien is van afvalberging en tellerruimte. 

Het gelijkvloers beschikt over een bijhorende carport. Het appartement op het eerste verdiep beschikt dan weer over een garage.

2) BENOVATIE woning: bijna volledig afgewerkte verbouwing (VERKOCHT OP EERSTE KIJKDAG)

E-peil: 30

Deze energiezuinige woning bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit; een ruime volledig geïnstalleerde open keuken met aanpalend de ruime woonkamer met open zicht op de tuin, een ruime inpandige garage met plaats voor een wagen en technische voorzieningen, een bijkomende berging en apart toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer met inloopdouche en een nachthal.

Tot slot is de woning op de 2de verdieping nog voorzien van een zeer ruime 3de slaapkamer / hobbyruimte die ook toegankelijk is met een vaste trap.